fbpx
Selecteer een pagina

Even voorstellen..

 

 

Mijn naam is Mayra Díaz. Ik ben geboren en getogen in Honduras, een Spaanstalig land in Centraal Amerika. Spaans is dan ook mijn moedertaal.

 

In Honduras heb ik bedrijfskunde-economie gestudeerd en op mijn 28e besloot ik voor de liefde te emigreren naar Nederland. Hier woon ik nu gelukkig getrouwd en gezegend met twee kinderen.

In Nederland heb ik de leraren opleiding Spaans gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en daarna heb ik een Master International Spanish Language Teacher  afgerond aan de Universiteit Pontificia de Salamanca, in Spanje.

Een taal onderwijzen en daarin de vorderingen van de cursisten zien motiveert me. Ik heb met veel plezier in verschillende onderwijsinstellingen gewerkt zoals Regina Coeli, Beatrix College, Intercollege Business School en Asociación Iberoamericana de Eindhoven.

 

Sinds 2000 geef ik les aan kleine groepen van max. 6 personen in mijn eigen taleninstituut. Ik geef extra aandacht aan elke cursist zodat het gewenste resultaat makkelijker te behalen is. Het beheersen van de Spaanse taal biedt ongekende voordelen, zowel in economisch als in sociaal opzicht! Maak kennis met de optimale variatie in leermethoden en haal de beste resultaten uit jezelf!

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op